Postaköltség 0 Ft
14 nap pénzvisszafizetési garancia

Holdfény Liget

Gyöngyösfalu

Kőszeg és Szombathely között félúton várjuk a kicsiket és a nagyokat rengeteg játékkal, szabadidős szolgáltatással.

Öt gyerekpálya mellett három felnőtt pályával és Magyarországon elsőként és egyedülállóként két mozgásukban korlátozottak számára kialakított pályával várják a vendégeket. A gyerekek a kötélpályák mellett kipróbálhatják, milyen „aranyat mosni a Liget tavában”, miként lehet a vízen járni a „Vízi Buborékkal”. A gyerekek egyik kedvence a Holdfény Expressz erdei kisvasút, mely mellett több fajátszótér, csúszókorong pálya várja az ovisokat és kisiskolásokat. A felnőttek is megtalálják egész napos elfoglaltságukat bátorság, erő szerint! A kötélpályarendszer nyolc pályából áll. 

Az ÍrottKavics extrém torony több elemet rejt magában: mászófalat, jégcsákányos mászást, gumifalmászást, bátorságugrást, óriáshintát, óriáscsúszást (150 méter hosszú), valamint leugorhatnak 13 méter magasból egy szál kötélen. A zuhanás első fele igazi szabadesés, majd egy spéci gép szép lassan lefékezi a testet, hogy aztán könnyeden érkezzenek meg talppal a talajra a kalandvágyók. Vagány, elektromos meghajtású, környezetbarát, csendesen suhanó hipszter járgányainkkal, az eMonsteRollerekkel pedig az erdő rejtett zegzugait lehet megismerni, vagy felfedezni a környező települések szépségeit.

Az íjászatban magyar és mongol íjakkal lőhetnek gyerekek és felnőttek egyaránt. Sokak kedvence a „Mezítlábas élményösvény”, mely egy kétszáz méter hosszú sétány, amely különféle természetes anyagokból (homok, kavics, kő, kéreg, toboz, láp, stb.) lett kialakítva.

A felejthetetlen élmény garantált!

Élménycsomagok, amikben a helyszín szerepel

6 900 Ft
Találj magadnak új időtöltést...
18
változatos és érdekes tevékenység 1 csomagban
18 900 Ft
Izgalmakkal teli élmények...
41
fantasztikus program 1 csomagban

További csomagok