Postaköltség 0 Ft
14 nap pénzvisszafizetési garancia

Dráva Hotel Thermal Resort****

Harkány

 A Dráva Hotel Thermal Resort**** az európai hírű gyógyfürdőhelyen, Harkányban, Magyarország délnyugati részén, mindössze 20 percnyi autóútra fekszik Pécstől (25 km) és 3 órányi autóútra Budapesttől (220 km). Szállodánkban 88 komfortos, légkondicionált szoba található A szálloda szobáit harmónia, visszafogott elegancia jellemzi. 

A háromemeletes hotelben az egy- és kétágyas szobák mellett lakosztályok, családi szobák és mozgáskorlátozottak részére szolgáló szobák is találhatók. Az újonnan felépített négycsillagos szálloda a gyógyfürdő közvetlen szomszédságában, csendes, zöld környezetben várja vendégeit. A harmonikus környezet, a kristálytiszta levegő, a wellness- és gyógyrészleg, a gondozott park teljes nyugalmat és feltöltődést kínál a vendégek számára. 

A Dráva menti Dél-Magyarország gazdag történelmi hagyatékokban, kulturális és természeti látnivalókban. A Villány–Siklósi borvidék és borút messze földön híres. Szállodánk kisállatbarát, így térítés ellenében magával hozhatja kedvencét is.


 

Élménycsomagok, amikben a helyszín szerepel

89 900 Ft
3 nap/2 éjszaka kettőtöknek exkluzív kivitelben...
8
exkluzív wellness szálloda 1 csomagban
72 900 Ft
3 nap/2 éjszaka wellness kettőtöknek...
10
kiváló négycsillagos wellness szálloda 1 csomagban
66 900 Ft
3 nap/2 éjszaka lazító feltötődés...
10
Wellness- és gyógyszálloda 1 csomagban
74 900 Ft
3 nap/2 éjszaka romantika kettesben...
10
Romantikus wellness szálloda 1 csomagban

További csomagok