Postaköltség 0 Ft
14 nap pénzvisszafizetési garancia

Helyszínek

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
10.990 Ft-tól
Budapest
A masszázst thai hölgyek végzik,  a balzsamos  thai talpmasszázs nagyon kellemes, frissítő és egyben relaxáló is. Az aromaolajos masszázsnak kiváló szerepe van a bőrápolásban. A mangó olaj a normál illetve a száraz bőrűeknek ajánlott. Illata egész napra kellemes hangulatot varázsol. A hátmasszázs főleg az ülő munkát végző, stresszes életvitelű vendégek számára ajánlott. Az olajos masszázs  kúraszerűen javasolt a derék- és hátfájásra. Oldja a feszültséget  serkenti a vérkeringést, lazítja az izmokat, a test eközben regenerálódik.
11.990 Ft-tól
Győr
Szeretnél egy olyan szépségszalont, ahol TE vagy a legfontosabb, ahol mindenki a TE érdekeidet nézi és a kívánságaidat lesi? Egy olyan helyre járnál, ahol a szolgáltatóknak a TE elégedettséged számít és nem a bevétel? Akkor gyere el hozzánk és próbáld ki ajánlatainkat! Minden szépítő szolgáltatás egy helyen! Professzionális kezelések megfizethető áron!
10.990 Ft-tól
Budapest
Masszázs szalonjanunkban vendégeink 1-2 óra erejéig testben és lélekben is átélhetik a thai életérzést. A megnyugtató, frissítő, tápláló és gyógyító masszázsaink széles választéka garantálja vendégeink tökéletes kikapcsolódását és feltöltődését. Szakképzett thai masszőrjeink, és magyar gyógymasszőrünk kezei alatt megújul teste és lelke egyaránt.
10.990 Ft-tól
Pécs
Pécsen a Zsolnay negyedhez közel, egy speciális, száraz sóterápiás helységet alakítottunk ki, hogy segítsünk Önnek vagy családtagjának, amennyiben influenza, köhögés, nátha, allergia, asztma, hurut nehezíti életét. A sóterápiás helységet elsősorban gyermekek részére alakítottuk ki, de természetesen a nagyobbak és idősebbek is kényelmesen érezhetik magukat nálunk.   Ugyanitt kínálunk Flabélosos edzési lehetőséget, amivel 10 perc alatt 50 percnyi edzőtermi munkát lehet elvégezni.
10.990 Ft-tól
Budapest
A Kontúr Alakformáló Központ megbízható szakemberekkel és saját gépparkkal várja a fogyni- és szépülni vágyókat! Kezeléseink között a hagyományos módszereken kívül, a legmodernebb lehetőségeket is megtalálják, amelyeket természetesen személyre szabottan ajánlunk vendégeinknek!
11.990 Ft-tól
Budapest
Sámuel spiritiszta vagyok, azaz jós, Numerológus, Számmisztikus, Bioenergetikus és Terapeuta. Több, mint, 27 éve foglalkozok a spiritualitás tudományával. A kapott látó és gyógyító képességet tanulással erősítettem, finomítottam, az isteni utat – a karmát – megéltem és megtapasztaltam. Látó képességemmel eleinte csak úgy "játékból" jósoltam. Aztán a pozitív visszajelzések után elkezdtem tanulni és mélyebben foglalkozni az okkult tudományokkal.    Tanulmányaim: Kártyavetés, Mágia, Vízöntőkor Számmisztikája, Numerológia, Sors és Karma,...
11.990 Ft-tól
Budapest
Az emberi arc ábrázolása nem egyszerű feladat. A fotóművészetben, festészetben a porték különleges helyet foglalnak el. Ennek oka, hogy az arc tartalmazza a legtöbb információt az emberről, vagy arról amit az alkotó ki akar fejezni portréjával a modellről, vagy a modell felhasználásával bármiről. Éppen ezért ha a művünkön lévő látványt a lehető legjobban leszűkítjük az emberi arcra, a hozzá tartozó legszükségesebb testrészekre vagy képelemekre, a (látszólag) lényegtelen elemek eközben a háttérbe szorulnak. A szemlélő részéről ilyenkor...

Szűrők

Témák szerint
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kategóriák