Postaköltség 0 Ft
30 nap pénzvisszafizetési garancia
Garantált élmények
Bővíthető élménycsomagok
Vásárolj további élménycsomagokat:
Rendelkezem kuponkóddal:
Beváltom
Élménycsomagok száma
Fizetendő
0
0 Ft

Vásároltál már nálunk?

Előző vásárlásod alkalmával kaptál tőlünk egy egyedi azonosító kódot, amit felhasználhatsz arra, hogy a személyes adataidat a rendszer automatikusan az előző vásárlásod alapján kitöltse. A felajánlott adatokon a megrendelés leadása elött még változtathatsz.

1. Személyes adatok

*
*
*

2. Szállítási cím

*

Munkahelyre rendelsz? Akkor add meg a cég nevét és a saját neved is, hogy biztosan célba érjen a csomag.

*
*
*
*

Figyelj rá, hogy pontosan add meg a címed (emelet, ajtó is), mert a kiszállítás csak ebben az esetben garantálható.

3. Számlázási adatok

Számlázási és szállítási adatok eltérőek
- -

4. Átvételi lehetőségek

Személyes átvétel esetén sikeres vásárlást követően élménycsomagod a 1055 Budapest, Bihari János u. 13. címen veheted át munkanapokon 9-17 óra között.
Az ingyenes kézbesítést a Magyar Posta végzi, amely legkésőbb 3-5 munkanapon belül kiszállítja a terméket.
A gyorsított postai kézbesítést a Magyar Posta végzi, jellemzően 1 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek, de legkésőbb 3 munkanapon belül.
A futárszolgálatos kézbesítést az MPL futárszolgálat végzi, amely 1 munkanapon belül, másnap kiszállítja a 12:00-ig kifizetett termékeket.

Amennyiben szeretnéd, hogy a megrendelt termék biztosan megérkezzen karácsonyra, válassz futárszolgálatos kézbesítést, add le megrendelésed mielőbb és fizesd ki akár bankkártyával, hogy átadhassuk kézbesítésre. Karácsonyi kiszállításról bővebben »

5. Utalvány fizetés

Fizess kényelmesen és azonnal a CIB Bank fizetési felületén keresztül. A fizetési folyamat során bankkártyád adataid weboldalunk nem látja és nem is kezeli. Kérjük készítsd elő az online fizetéshez megfelelő bankkártyádat!
Fizess előre banki átutalással, ha nem szeretnéd a bankkártyádat használni.
Irodánkban készpénzzel is fizethetsz, vagy bankkártyáddal terminálon keresztül. FIGYELEM! November és december folyamán a megnövekedett személyes átvétel miatt hosszú várakozás lehetséges, így készpénzes fizetési mód helyett javasolt bankkártyával, vagy átutalással előre kifizetni a terméket!
Élménycsomagok száma
Fizetendő
0
0 Ft
Bejelentkezés

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Bezárás
E-mail cím