Postaköltség 0 Ft
14 nap pénzvisszafizetési garancia

Fried Kastélyszálló Resort

Simontornya

Sok gyönyörű kastélyt hagytak veszni kis hazánkban, romos falaik némán suttogják az elmúlt idők pompáját, de szerencsére a Fried Kastély gondos kezekbe került, és tulajdonosai lélekkel, szépséggel, talán még az sem túlzás, varázslattal töltötték meg falait.

A Fried Kastélyszálló Resort ennek is köszönhetően számos nívós díjat tudhatott magáénak: volt az Év Hotelje, az Év Legszebb Szállodája és bekerült Magyarország legkedveltebb szálláshelyei közé is.

Az álomszép, többhektáros francia kastélyparkot és a birtokot körülölelő szőlődombok, erdők és gyönyörű tájak igazán nyugodt környezetet biztosítanak a pihenni vágyóknak. A Panoráma borteraszon lehetőség van bográcsozásra és grillpartira is, és a kastély saját borait, pálinkáit is megkóstolhatják az idelátogatók.

A legkisebbeket játszósarokkal, játszótérrel, állatsimogatóval várja a mesebeli kastély. A wellness-fitnesz központban különböző lehetőségek állnak a vendégek rendelkezésére. Nyáron a szabadtéri medence, a kerti pezsgőfürdők és a napozóterasz is birtokba vehető.

Élménycsomagok, amikben a helyszín szerepel

31 %
89.800 Ft helyett 61.900 Ft
3 nap/2 éjszaka főúri életérzés kettőtöknek...
6
Varázslatos kastélyszálloda 1 csomagban

További csomagok